Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt

Met Yumeko slaap je pas écht goed. Want terwijl jij lekker ligt te dromen, zet Yumeko alles op alles om de wereld een stukje mooier te maken. Dit doet Yumeko met duurzaam bedden- en badgoed dat is gemaakt van hoge kwaliteit, met de grootst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. Natuurlijk worden ook de kleintjes niet vergeten met de kindercollectie.

Yumeko Little Fox & Little Deer

Twee beeldschone stoffen voor dekbedovertrek en kussensloop zagen onlangs het levenslicht: Little Fox en Little Deer. De bostaferelen zijn geschilderd in aquarelverf door kunstenares Maartje van den Noort en roepen het fijne gevoel op van beschutting zoeken en geborgenheid, precies waar een kind ook zo naar hunkert. Naast de jonge bosdieren – soms dartel, dan weer slaperig – schilderde ze takjes en winterse vruchten die je misschien zelfs als het sneeuwt nog tegen zou kunnen komen.

Yumeko Moon

De Moon-collectie van Yumeko bestaat uit prachtige katoen satijnen lakens, overtreksets en kussenslopen, waarop aan 1 zijde kleine maantjes zijn geborduurd in glanzend garen. De halve maantjes lichten daardoor een beetje op en trekken heel subtiel de aandacht, ook omdat ze een licht reliëf vormen op het zacht glanzende katoen satijn. De maantjes nemen je mee de nacht in, stralen rust uit en kalmeren.

Mini Dots

Als een babyhuidje zo zacht, dat zijn de velvet mini dots. De badstoffen dots-structuur voelt heerlijk aan en droogt snel – ideaal dus voor fijn badgoed voor de allerkleinsten. En iedere ouder weet: een comfortabele baby is een blije baby, dus doen we er alles aan om kindjes zich zo behaaglijk mogelijk te laten voelen.

De badgoed dots collectie is speciaal voor kids uitgebreid met een fijne aankleedkussenhoes en een badcape. Beiden gemaakt van het zachtste en schoonste katoen, met een GOTS en Fairtrade keurmerk. Precies wat ouders willen bij het aankleden, verzorgen of verschonen van hun kleintje. Hoe prettiger een kind zich voelt, hoe makkelijker het zich laat verzorgen. En zo worden ook dit waardevolle momentjes om even samen te zijn, om de band tussen ouder en kind te versterken. De dots zorgen niet alleen voor extra zachtheid, maar ook voor extra speelsheid; de kinderkamer wordt er nog mooier door. Praktisch én prachtig dus.

Over Yumeko

Dromen kunnen de wereld veranderen. Want in essentie begint alles met een droom. Yumeko droomt van een wereld waarin iedereen beter slaapt. Beter slapen geeft namelijk ruimte aan mooie dromen – en de energie om ze vervolgens te verwezenlijken. Daarom doet Yumeko er alles aan om je heerlijk te laten slapen en te laten ontwaken. Met het zachtste beddengoed en badgoed gemaakt van de mooiste materialen en met de hoogst mogelijke aandacht voor milieu, mens en dier. De gehele keten voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en de strengste normen. Yumeko is er voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken – en de wereld wat schoner en eerlijker. Change the world sleeping.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Yumeko. 

 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.