1x een Trendy Sacksea eco chair, gemaakt van 37 gerecyclede petflessen en opgevuld met 100% gerecycled piepschuim t.w.v €595,-

Het Nederlandse Design merk Sacksea is in 2019 opgericht door de broers Jos & Simon Helder. Het merk heeft onlangs de eerste volledig gerecyclede design chair ter wereld gelanceerd, die opgevuld is met oceaan plastic.

De broers hebben duurzaamheid erg hoog in het vaandel staan en beloven dan ook dat alle producten die ze maken: Cheerful, Exciting, Rich & Sustainable moeten zijn, dit moet je voelen wanneer je in aanraking komt met één van hun producten.

De Sacksea Eco chair is slechts een greep uit hetgeen er allemaal is en-of komen gaat. Alles met die vier kernwoorden in gedachten houdend. Volg de broers via hun social media accounts op Instagram & Linkedin om met hun mee op reis te gaan naar een wereld waar Sustainability Sexy is!  

1x een Trendy Sacksea eco chair, gemaakt van 37 gerecyclede petflessen en opgevuld met 100% gerecycled piepschuim t.w.v €595,-

De Sacksea Eco Chair ziet er niet alleen goed uit vanwege zijn strakke design, het geeft ook nog eens een fijn gevoel  wanneer je er heerlijk in weg lounged.

Deze Sacksea Eco Chair is namelijk 100% gerecycled, gemaakt van 37 gerecyclede petflessen & opgevuld met oceaan plastic.

1x een Trendy

Wil jij kans maken op een Trendy Sacksea eco chair, gemaakt van 37 gerecyclede petflessen en opgevuld met 100% gerecycled piepschuim t.w.v €595,-?

Vul dan hier je gegevens in:

    Ik ben 18 jaar of ouder*
    Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van Fabulous Mama
    Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy/cookiebeleid*