Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.

1x Little Green Baby Bundle Basket – ter waarde van €61,- gesloten

Het verhaal van Little Green.

“Als grootvader van 12 heb ik mijn kleinkinderen zien worstelen met veel lastige allergieën en gevoelige huidaandoeningen. Ik deed onderzoek naar de best verkochte merken die specifiek op baby’s en kinderen zijn gericht, maar tot mijn teleurstelling voldeden hun beweringen niet aan mijn verwachtingen.

Dit werd mijn inspiratie voor Little Green. Ik was vastbesloten om een verzameling producten te maken die aan zijn ‘claims’ voldeden: veilig, zacht & puur. De producten zijn hypoallergeen, klinisch getest, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en met gebruik van alleen natuurlijke geuren.

Verfijnde formules die kinderen respecteren en de omgeving waarin ze opgroeien. Het zijn producten die ouders kunnen vertrouwen terwijl ze in de behoeften van hun kinderen voorzien.”

Carmen DePasquale, schepper van Little Green.

LITTLE GREEN SET

Een 5-delige set producten in een mand speciaal voor baby’s. Bestaande uit Baby Shampoo & Body Wash, Baby Nourishing Body Lotion, Soothing Balm, geborduurde badhanddoek en Boo Boo-pack. Het is prachtig verpakt in een schattig geweven, groene mand met een geborduurd stoffen inzetstuk.

 

cover fabmam 3 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.