1x Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98

Nintendo begon als fabrikant van handgemaakte hanafuda-kaarten, voor gebruik in een gelijknamig Japans kaartspel. In de tweede helft van de twintigste eeuw begon het bedrijf te experimenteren met andere producten, waaronder ook speelgoed. Via speelgoed belandde Nintendo bij computerspellen: in de jaren zeventig van de 20e eeuw begon het bedrijf met het ontwikkelen en produceren van coin-opmachines oftewel speelapparaten. In 1980 bracht Nintendo zijn eerste draagbare console uit: de Nintendo Game & Watch.

1x Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98

Vanaf 29 oktober bouw je in Mario Party Superstars een feestje met familie of vrienden! Mario Party Superstars bevat vijf bordspellen en een collectie van 100 minigames uit de hele Mario Party-serie. Op het bord Peach’ verjaardagstaart wordt de strijd om de meeste sterren (en het saboteren van je tegenstanders) een plakkerige boel. Houd op het bord Ruimtestation de timer in de gaten om niet door Bowsers muntenstraal te worden geraakt en munten te verliezen. In Mario Party kan het tij snel keren, dus feestgangers kunnen maar beter op hun hoede blijven. Deze en alle andere spelstanden kunnen overigens ook online worden gespeeld!

Beleef met de Nintendo Switch altijd en overal de leukste partymomenten! Speel zowel thuis als onderweg je favoriete games. Plaats hem in de houder en je speelt op de TV en haal hem eruit om onderweg verder te spelen. Er is keuze uit meer dan duizend games!

Wil jij kans maken op een Nintendo Switch met Mario Party Superstars t.w.v. €338,98?

Vul dan hier je gegevens in:

  Ik ben 18 jaar of ouder*
  Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van Fabulous Mama
  Ja, graag maak ik gebruik van een halfjaar abonnement voor €15,00 en verhoog ik mijn winkans!
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy/cookiebeleid*

  Je kunt meedoen t/m 19 December
  Bekijk hier meer winacties!