3x VTech Ruby Mijn Glittertattoo Kitten of 2x VTech Stuiter & Leer Lama t.w.v. € 51,50

VTech is wereldleider in elektronisch en educatief speelgoed. VTech maakt gebruik van de allernieuwste technologie om innovatief, educatief en leuk speelgoed aan te bieden voor alle ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling en de ontplooiing van hun kind. Al 40 jaar ontwikkelt VTech spelletjes en speelgoed die op een subtiele manier educatie en plezier combineren, gebaseerd op het motto “Leren is kinderspel”.

3x VTech Ruby Mijn Glittertattoo Kitten of 2x VTech Stuiter & Leer Lama t.w.v. € 51,50

VTech Ruby Mijn Glittertattoo Kitten (t.w.v. €51,50)
Een kitten als vriendje? Als dat niet de ultieme wens voor ieder kind is? Dit poezenkind uit de kraamkamer van VTech houdt niet alleen van aaien, knuffelen en kopjes geven, het deelt ook pootjes uit, in de vorm van glittertattoos. Ruby, Mijn Glittertattoo Kitten ontpopt zich in no-time als trouwe huisgenoot én ware tattoo-artist!

VTech Stuiter & Leer Lama (t.w.v. € 51,50)
Een gekke lama @home? De wens van ieder kind (en iedere ouder). Wie gaat zitten op het ruggetje van Stuiter & Leer Lama begint te bouncen, ofwel te stuiteren en krijgt uitdagende reacties. Goed vasthouden wel, aan het stevige handvat om haar koppie (gemaakt voor kleine kinderhandjes). Vervelen doet een ritje niet snel, want er zijn onderweg wel tig interacties. De lama heeft knisperende oren, rammelende kraaltjes en drie interactieve toetsen waarmee kleintjes kleuren, cijfers en vormen ontdekken. En dat stuiteren? Da’s puur plezier en dé manier om evenwicht te ontwikkelen.

Wil jij kans maken op een VTech Ruby, Mijn Glittertattoo Kitten of een VTech Stuiter & Leer Lama t.w.v. € 51,50?

Vul dan hier je gegevens in:

  Ik ben 18 jaar of ouder*
  Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van Fabulous Mama
  Ja, graag maak ik gebruik van een halfjaar abonnement voor €15,00 en verhoog ik mijn winkans!
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy/cookiebeleid*

  Je kunt meedoen t/m 19 December
  Bekijk hier meer winacties!