Search

Kies nu voor een abonnement met korting

Search
Close this search box.
Win een Love Box

Win een Love Box van JOSH V t.w.v. € 624,94 *GESLOTEN*

Love Box van JOSH V t.w.v. € 624,94

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V is in 2011 opgericht door de Amsterdamse mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Het merk kenmerkt zich door haar luxueuze ready-to-wear-collecties, het gebruik van hoogwaardige materialen en exclusieve afwerkingen, zoals branded knopen en luxe embroidery. De collecties van JOSH V staan bekend om haar flatterende en tegelijkertijd comfortabele pasvorm en haar herkenbare kleurgebruik van natuurlijke tinten, waardoor items eindeloos te combineren zijn. De afgelopen jaren is JOSH V getransformeerd naar een uiterst volwassen fashion- en lifestylelabel waarbij body positivity, diversity en duurzaamheid voorop staan.

Love Box van JOSH V t.w.v. € 624,94

JOSH V is dit jaar jouw ‘sectret admirer’ met Valentijsdag! Jij kan namelijk deze luxe Love Box (ter waarde van 624,94) winnen. De Love Box bevat alles voor een heerlijk romantisch avondje uit, of op de bank. Of je nou alleen bent of met een geliefde, jij bent helemaal in stijl. De fashionable items uit de nieuwe JOSH V Sleepwear collectie zijn zowel binnen- als buitenshuis te dragen. De Dylan blouse en Dorien broek uit de CONSCIOUS Selection-lijn zijn ook nog eens gemaakt van 50% duurzaam (ECOVERO) materiaal en de afneembare veren zijn cruelty free, helemaal vegan dus. Stijl ze af met de loafers en sieraden voor de ultieme Valentine’s look.

In de Love Box zitten onder andere de volgende producten:

  • Een JOSH V sleepwear set: Dylan blouse + Dorien broek (t.w.v. 259,98 euro)
  • JOSH V Melina Loafers (t.w.v. 139,99 euro)
  • JOSH V Samara Beautycase (t.w.v. 119,99 euro)
  • Een set sieraden van de nieuwe JOSH V Spring22-collectie: Charae bracelet (t.w.v. 59,99) + Serra oorbellen (t.w.v. 44,99 euro)

Bekijk hier meer winacties!

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

cover fab mam 1 2024

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.