Dry January, de challenge om de eerste maand van het jaar geen alcohol te drinken, is in Nederland inmiddels een begrip. Staat bij jou – net als bij talloze Nederlanders – ook minder drinken op het lijstje? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Wij gaan ervoor zorgen dat jij de alcoholische drank met gemak links laat liggen en maken het nog extra lekker ook. We moeten het immers in de maand van de goede voornemens ook nog wel een beetje leuk houden.

Win: VINADA x Lindt EXCELLENCE for a delicious Dry January, the easy way.

Hoe?

Met de ultieme wine & chocolate pairing, maar dan zónder alcohol. Speciaal voor Dry January hebben hét alcoholvrij wijnmerk VINADA, oftewel ‘a sparkel with attitude’, en premium chocolademerk Lindt EXCELLENCE – bekend om de fijne, intense donkere chocolade van meester chocolatiers – de handen ineengeslagen. Zij creëerden limited edition giftboxen met het beste beide merken: drie verschillende bubbels en drie verschillende chocoladesmaken die perfect samengaan.

Fabulous Mama mag drie van deze limited edition giftboxen weggeven, inclusief uitleg over de wine & chocolate pairing en instructies voor de beste beleving. Dus wil jij Dry January op de beste manier afsluiten en genieten zonder schuldgevoel? Schrijf je hieronder in en doe mee!

  Ik ben 18 jaar of ouder*
  Ja, ik ontvang graag de online nieuwsbrief van Fabulous Mama
  Ja, graag maak ik gebruik van een halfjaar abonnement voor €15,00 en verhoog ik mijn winkans!
  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy/cookiebeleid*

  Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VINADA en Lindt EXCELLENCE

   

  Bekijk hier meer winacties!

  Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

  Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.