Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

SaarBliss

Fabulous Mama meets @SaarBliss

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Daarom stelt Fabulous mama 10 vragen aan influencer SaarBliss, mama van Doortje (2) en baby Kee.

Als mama ben ik…

“…een moeder die probeert te reageren en handelen vanuit liefde. Ik volg altijd mijn gevoel en ik denk dat dat de reden is waarom ik zo zelfverzekerd en krachtig in het moederschap sta: moedergevoel zit altijd goed. Communiceren en uitleg geven vind ik belangrijk, en alle emoties zijn oké. Mijn tweejarige dochter zal zeggen dat ik streng ben, maar daar is ze natuurlijk twee voor 😉 Ik ben erg duidelijk in het aangeven van grenzen zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn, maar binnen die grenzen laat ik ze vrij. Ontdek maar, maak maar fouten, maar weet dat ik er altijd ben. Ik vertrouw mijn kinderen, dus ze mogen ook erg veel zelf en alleen doen. Ik probeer ze hierin zo min mogelijk te beperken. Zo krijg je heerlijk zelfstandige kids die in zichzelf geloven.”

Doortje heeft een…

“…ontzettend lief karakter. Ze wil altijd helpen en is zo zorgzaam. Ik bewonder dat heel erg. Ik denk dat ze qua karakter ook veel van mij heeft. Haar energie vooral. Ze is vrolijk en het glas is altijd half vol. Sociaal vind ik haar heel sterk en ik merk dat ze ook altijd goed in de groep valt. Ze is niet snel bang en straalt dat ook uit.”

Kee is…

“…haar karakter natuurlijk nog volop aan het ontwikkelen en creëren, maar ik merk al dat ze net als Doortje een heel tevreden meisje is. Een stuk rustiger dan haar zus. Er zit ook zeker pit in haar, maar de rust die ze uitstraalt is enorm. Doortje wilde alles erg snel en goed kunnen, Kee vindt het bijvoorbeeld allemaal wel prima zo en doet alles op haar gemak. Ik noem haar vaak ons zonnetje, en dat is ze ook echt.”

Door Britt Hoveling | Fotografie Marilyn Bartman

Benieuwd naar de andere vragen en de favorieten van @SaarBliss? Je leest ze in Fabulous Mama 1-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.