Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

‘Ik laat ons niet vaccineren’

‘Ik laat ons niet vaccineren’

Latifa (37): “Ik durf het niet tegen mijn omgeving te zeggen. Zelfs niet tegen mijn zus, want ik weet dat zij me zou veroordelen. De discussie rondom vaccineren wordt steeds harder en extremer. Op het werk of langs het sportveld lopen de gemoederen soms hoog op. Mensen die niet vaccineren worden afgeschilderd als wappie’s, paria’s en egoïsten. Alleen mijn beste vrienden weten hoe ik erover denk en respecteren mijn standpunt.

Ik heb lang getwijfeld over wel of niet vaccineren. Ik heb corona gehad en mijn drie kinderen ook. Ik ben er een aantal weken doodmoe van geweest, had heftige hoofdpijn en voelde me heel zwak. Maar ik leef nog en voel me nu weer prima en sterk. Het is mijn overtuiging dat we als mensheid moeten leren leven met dit nieuwe virus en dat dit het beste gaat als we de infectie (vaker) doorlopen zodat ons immuunsysteem eraan went. Op die manier worden we sterker.

Wil je dit hele artikel lezen? Je vind hem Fabulous mama 7! Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.