Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mama heeft een minnaar

Mama heeft een minnaar

Bianca (36, moeder van twee dochters) heeft een latrelatie met Christaan (42). Sinds kort heeft ze ook een lover. ‘Het voelt een beetje alsof ik ben toegetreden tot een geheime club van volwassenen die stoute dingen doen.’

Bianca: “Het is een machoding. Mijn vriend vindt het opwindend als ik aandacht krijg van andere mannen. Zoiets van: alle mannen willen haar, maar ze is van mij. Het idee om te experimenteren met andere mannen kwam dan ook van hem. Ik ben vijf jaar geleden gescheiden van mijn ex-man en ongeveer twee jaar later kreeg ik een relatie met Chris. Ik kende hem van vroeger en we vonden elkaar altijd al leuk, maar omdat ik getrouwd was bleef het bij flirten. Eenmaal gescheiden, bleek dat we elkaar écht heel leuk vonden en leerden we elkaar op een andere manier kennen. Langzaam is er een relatie ontstaan. We zijn ontzettend gelukkig samen. We hebben allebei een co-ouderschap met onze exen en regelen het zo, dat we de helft van de week onze kinderen hebben en de andere helft samen zijn. Het is een heerlijke balans waar we ons allebei goed bij voelen.

Ongeveer een jaar geleden begon Chris over swingen: seks hebben met een ander stel. Of ik daarvoor openstond? En dan vooral of ik het met een andere man wilde doen. Ik vond het meteen een opwindend idee, maar ik was ook huiverig: hoe pak je zoiets aan? Ik stap niet zomaar met de eerste de beste man het bed in! In het begin was het eigenlijk al genoeg om er samen over te praten en fantaseren; we werden er enorm opgewonden van. Het gaf een boost aan ons seksleven.

Op een avond zaten we een beetje te surfen op internet en vonden een datingsite met een speciale afdeling voor swingers. Er ging een wereld voor ons open! Er blijken heel veel mensen te zijn die op zoek zijn naar iemand of een stel voor erbij. Samen met Chris heb ik een profiel aangemaakt waarin duidelijk staat dat ik een relatie heb en daarnaast op zoek ben naar leuke contacten. Het ging meteen los. Allerlei mannen stuurden berichtjes om af te spreken en eerlijk gezegd vond ik het wat overwhelming; ik schrok ervan. Maar stiekem vond ik het ook wel spannend. Na een week of twee hebben we samen in bed alle berichtjes bekeken. Er zaten een paar leuke mannen tussen en ook een stel dat op zoek was naar een ander stel voor ‘een speciale vriendschap’.

Tekst Anne Bakker | illustraties Shutterstock.com

Je leest het volledige verhaal van Bianca in Fabulous Mama 1-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.