Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Fabulous Mama Meets Nina Pierson

Fabulous Mama Meets @Ninapierson

Altijd leuk om een bekend iemand nog iets beter te leren kennen. Daarom stelt Fabulous mama 6 vragen aan ondernemer (ze richtte onder meer SLA op), influencer en schrijfster Nina Pierson. Nina heeft ruim 60.000 volgers op Instagram.

Fabulous Mama Meets @Ninapierson

3 kids, hoe combineer je je gezin met je drukke werk?

“Goeie vraag! Het is veel, zeker nu met kleine Jake erbij. Ik ben gelukkig eigen baas, dus dat maakt me flexibel. Meestal ga ik uiterlijk rond 17.00 en op woensdag om 15.00 uur naar huis. Jop en ik delen de zorg op vrijdag. Ik probeer echt zo veel mogelijk te focussen. Project boek heb ik bijvoorbeeld grotendeels afgerond voordat ik weer aan SLA begon. Ik heb al m’n notificaties op m’n telefoon uitstaan en werk met een leeg inboxsysteem. Ik ben enorm bevlogen over de dingen die ik doe, hard werken kost dan minder energie. Eerlijk is eerlijk, er zijn dagen dat ik denk dat ik er een andere invulling aan moet geven. Alles opgeven, op reis gaan en fulltime met de kinderen zijn. Alhoewel dat moeilijk is met die enorme ambitie die ik in me heb. En ik weet dat ik ook een betere moeder kan zijn als ik ook afstand heb.”

Onlangs verscheen “De geboortebundel”…

“Ja, De geboortebundel: verhalen van vrouw tot vrouw. Een dichtbundel, maar dan met geboorteverhalen. Dankzij de hulp van mijn rechterhand Tanja en de 42 vrouwen die een bijdrage leverden, verliep het proces gestroomlijnd verliep. En dankzij mijn fantastische oppas kon ik tijdens mijn verlof ongeveer 2 uur per dag vrijmaken om te schrijven. Zonder druk, daar ga ik het beste op. Op de dag dat ik weer bij SLA begon ging m’n boek naar de drukker! Ik werkte dit keer met True Colors Publisher, een uitgeverij die door
twee enorm betrokken vrouwen opgericht is. Ruim een jaar na mijn eerste boek
Mama’en, verscheen mijn tweede!”

 

Je leest meer over Nina Pierson in de nieuwste Fabulous Mama 7-2021. Deze bestel je hier.

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op InstagramFacebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.