Zoek

Kies nu voor een abonnement met korting

Mama Meets @KimberleyKlaver

Mama Meets @KimberleyKlaver

Mama Meets @KimberleyKlaver; Altijd leuk om de persoon achter een bekend Instagram-account wat beter te leren kennen. Meet Kimberley Klaver, mama van Julius en bonusmama van drie. Kimberley heeft ruim 32.000 volgers op Instagram.

Als moeder ben ik…

“Lief en zorgzaam, denk ik. Zorgen voor mens en dier zit in mijn natuur. Maar ik ben wel een tikkie chaotisch en handel vaak intuïtief. Regeltjes en opvoedboeken zijn niet aan mij besteed. Erg streng ben ik ook niet, maar ik kan wel echt optreden als er niet wordt geluisterd en er brutaal of stout wordt gedaan. Maar veel vaker ben ik easy going.”

Met Julius ga ik graag…

“Wandelen en samen naar de speeltuin. Ook stoei ik graag met hem, doen we verstoppertje en pakkertje. Dan kruip ik als een groot kind over de grond en giert hij het uit van het lachen. En ik vind het heerlijk om samen in bad te gaan. Een heerlijk momentje voor onszelf is dat.”

Julius is…

“Een boefje met een sterk karakter. Hij is sociaal, speelt erg graag, is wild, klimt en springt en hobbelt achter zijn grote zus en broers aan. Hij is lief en deelt kusjes uit. Maar hij weet heel goed wat hij wil en als hij ergens zijn zinnen op heeft gezet, zal hij van alles proberen om het voor elkaar te krijgen. Als ik daar een stokje voor steek, kan het nog weleens tot een kleine driftbui leiden. En dan denk ik: wat moet ik nou doehoen, hellup! Maar het komt altijd goed. Julius houdt ook van vertrouwde ritueeltjes zoals zijn knuffie en op de bank chillen met mama en papa. Hij vindt het heerlijk veel liefde te krijgen.”

Je hebt er om de week nog drie kinderen bij…

‘’Ja, dat is nu al zo lang zo, ik weet bijna niet meer beter. Julius heeft zelfs nooit anders gekend. Het is heerlijk als de kids weer een hele week bij ons zijn, echt een full house en zo gezellig, een soort Villa Kakelbont: overal speelgoed, wasgoed, tekeningen… En de kindjes zijn zo lief voor elkaar en voor hun babybroertje, dat is echte liefde. Het is leuk om te zien hoe die elkaar ook opvoeden en hoe er een roedel ontstaat. Julius is altijd door het dolle heen als hij de geluiden uit hun kamer hoort en probeert dan naar boven te klauteren. We doen veel leuke dingen samen en ik hou zielsveel van hen. Ik ben dankbaar voor zowel mijn bonuskids als voor onze zoon Julius. Het zijn stuk voor stuk prachtige zieltjes.”

Door Bianca Heijens

Benieuwd naar de andere vragen en de favorieten van Kimberley? Je leest ze in Fabulous Mama editie 5-2021. Deze bestel je hier! 

Wil jij geen enkele editie missen? Abonneer je dan nu op Fabulous Mama magazine!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste artikelen en toffe winacties? Volg Fabulous Mama magazine op Instagram, Facebook en meld je aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Fabulous mama magazine

Shop losse edities

Bestel Fabulous Mama en krijg hem gratis thuisbezorgd!

ALLEEN VOOR NIEUWE ABONNEES​

Ontvang 6x Fabulous Mama op de deurmat én een persoonlijk cadeau naar keuze.