Vragen? Bel 0251-760189

Cover_Fabulous_mama_2022_001

Jaarabonnement

6 nummers per jaar

€5

per nummer

€30

per jaar

Als je de bestelling hebt afgerond, krijg je een welkomstbericht per mail met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 14 dagen tot jouw abonnement ingaat.

Na de gekozen periode is het abonnement elke maand opzegbaar.

Bovenaan het bestelformulier heb je de mogelijkheid om aan te geven dat het om een cadeau-abonnement gaat.

Als abonnee heb je altijd gratis toegang tot de digitale versie van Fabulous Mama. Je lees het digitale magazine via…

Hey, fabulous you!

Fabulous Mama is hét fashion, beauty en lifestyle magazine voor moeders. Met een abonnement op Fabulous Mama geniet je elke acht weken van de eerlijke en vooral herkenbare verhalen van (bekende) moeders, de leukste lifestyle tips, voor mama en kids.

Fabulous Mama is een heerlijk tijdschrift om jou momentje van rust op te zoeken, en geeft een inkijkje in de levens van andere moeders. Hoe doen zij het? En welke uitdagingen op gebied van opvoeden, carrière en relaties is eigenlijk bij elke mama wel van toepassing? Elk nummer is gevuld met nieuwe mode, beauty en woon inspiratie, nieuwe recepten en handige tips en nog veel meer.

Fabulous Mama digitaal lezen

Als abonee lees je Fabulous Mama ook digitaal op je smartphone of tablet. Na het afsluiten van een abonnement kun je meteen beginnen met lezen van het digitale magazine.

Logo_DIAP